Jualan Pakej LULUS PTD Gred M41 Ditutup!

Satu berita yang baru sahaja kami terima tadi..

Adalah dengan ini dimaklumkan bahawasanya pakej LULUS PTD M41 yang dijual beberapa hari ini untuk kemudahan rujukan calon-calon yang akan menduduki Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41 akan ditutup jualannya dalam beberapa hari sahaja lagi.

Jualan pakej lulus PTD M41 ditutup!

Penutupan jualan pakej LULUS PTD M41 ini ialah tepat pada jam 11.59 tengah malam 07 Julai 2021 (Rabu). Ini diberitakan sendiri oleh penulis dan ketua team TipsPTD iaitu tuan Muaz Hadi.

Jadi masih berbaki beberapa hari lagi dari sekarang. Kami di Blog Tips Kerjaya mengambil kesempatan untuk mengkhabarkan kepada anda hal ini bertujuan untuk memberi kesempatan sekiranya ada di kalangan pembaca kami yang masih berkira-kira membelinya tetapi belum membuat kata putus.

Team TipsPTD juga menyatakan bahawa selepas jualan ditutup, mereka tidak akan membuka semula jualan kepada mana-mana pihak sekalipun sehinggalah sesi peperiksaan PTD yang akan datang yakni sekitar bulan Ogos tahun 2022 ini.

Emel penolakan belian pakej lulus PTD M41!

(Emel di atas adalah daripada salah seorang calon exam PTD M41 lepas yang tidak sempat membeli selepas jualan ditutup. Malangnya rayuan beliau ditolak. Jadi belilah sementara masih sempat ni).

Sekiranya anda bercadang mengambil kesempatan ini, bolehlah berbuat demikian dengan membuat pembelian Pakej LULUS PTD melalui pautan di bawah:

Rujukan dan Jualan pakej lulus PTD M41 ditutup!

Sekian, satu makluman daripada kami.

Selamat menduduki peperiksaan kepada calon-calon yang terlibat.

Leave a Comment

error: Content is protected !!