Semakan Keputusan Peperiksaan Juruaudit W41

Alhamduliah. Anda sudah melalui pahit getir semasa menduduki Peperiksaan Bertulis Juruaudit W41 yang baru lalu. Akhirnya mulai hari ini seperti yang diumumkan oleh pihak SPA, anda sudah boleh mula membuat semakan keputusan peperiksaan bertulis Juruaudit W41.
Sila gunakan pautan di bawah untuk membuat semakan:
>> Semakan Keputusan Peperiksaan Bertulis Juruaudit W41 <<
Jika tidak ada apa-apa aral, lebih kurang sebulan dua daripada keputusan ini dikeluarkan oleh pihak SPA, anda yang LULUS peperiksaan bertulis ini akan menerima pula surat panggilan ke sesi TEMUDUGA. Berdasarkan pengalaman calon-calon sebelum ini, selain hal-hal teknikal sebagai seorang Juruaudit. Para penemuduga juga akan menilai calon dari sudut kesesuaian sahsiah, komunikasi, pengetahuan am dan lain-lain soalan lazim biasa. Sudahkah anda mempersiapkan diri? Jika belum, kami cadangkan anda membaca..
Dan biasanya, anda juga kena menyediakan resume untuk diajukan kepada pihak penemuduga pada hari temuduga itu berlangsung. Penulisan resume bukan boleh sebarang tulis. Ini berkaitan dengan masa depan anda. Resume yang ditulis mesti menarik, menyeluruh, memikat penemuduga dan mampu menjual diri anda sebagai calon yang paling sesuai. Bagi yang kurang mahir menulis resume, bolehlah baca..
>> Panduan Menulis Resume Yang Memikat Bakal Penemuduga <<
P/s: Kami doakan anda lulus peperiksaan bertulis Juruaudit W41..

Leave a Comment

error: Content is protected !!