Makluman Pantas Jualan Pakej Rujukan Akauntan W41

Menurut takwim yang dikeluarkan SPA, peperiksaan bertulis Akauntan W41 dijangka akan dijalankan pada sekitar awal Ogos 2012 ini. Walaupun begitu, tarikh sebenar belum boleh dipastikan dengan tepat.
Untuk makluman tuan / puan yang terpilih menduduki peperiksaan bertulis Akauntan W41, pihak Infokerjaya Resources (002091193-K) yakni merupakan penerbit panduan-panduan peperiksaan bertulis yang terlaris di Malaysia seperti Panduan Peperiksaan Bertulis PTD M41, Pegawai Antidadah S41, Penguasa Kastam dan beberapa lagi. Pada kali ini akan menerbitkan dan menjual panduan peperiksaan bertulis khas untuk kegunaan calon Akauntan W41.
Ini memang merupakan satu berita baik. Rating atau komen terhadap panduan yang dikeluarkan pihak mereka adalah tinggi dan amat memuaskan. Support juga amat mesra dan membatu. Malangnya mereka agak tegas dan menepati tempoh masa penjualan yang sudah ditetapkan.
Kali ini pihak Infokerjaya Resources (002091193-K) telah menetapkan penjualan untuk panduan bertulis Akauntan W41 adalah bermula pada 25 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2012. Demi untuk mengelakkan anda daripada terlepas mendapatkan panduan bermanfaat ini. Kami mengambil inisiatif untuk membantu anda dengan menyediakan kemudahan ‘makluman pantas’. Dimana anda hendaklah mendaftarkan emel ke dalam borang yang disediakan di bawah (emel hendaklah disahkan selepas pendaftaran dilakukan) dan sebaik sahaja jualan mula dibuka oleh pihak Infokerjaya Resources (002091193-K), kami akan memaklumkan anda dengan kadar yang paling segera melalui emel yang didaftarkan.


Daftarlah Untuk Makluman Pantas.


Delivered by FeedBurner


P/s: Semoga usaha kami ini sedikit sebanyak membantu anda.

Leave a Comment

error: Content is protected !!