Semakaan Peperiksaan Bertulis Akauntan Gred W41 2012

Pihak SPA sudah mengeluarkan surat panggilan kepada calon yang layak dan terpilih menduduki peperiksaan bertulis untuj jawatan Akauntan gred W41. Panggilan tersebut dihantar serentak ke sluruh negara.
Kami percaya anda sudah menerima dan sedia maklum akan perkara ini. Walaubagaimanapun, kepada calon yang yang belum menerima sebarang makluman tetapi ada memohon barangkali disebabkan jarak dan sistem perhubungan di tempat tuan / puan kurang memuaskan. Maka sukalah pihak kami mengongsikan pautan untuk anda membuat semakan secara online.
Sekiranya anda mendapati nama anda ada di dalam pengkalan data SPA sebagai calon yang dipanggil, tahniah kami ucapkan. Apa yang menjadi keutamaan anda kini adalah membuat persediaan seberapa rapi yang mungkin untuk meningkatkan peluang anda lulus dan seterusnya dipanggil ke sesi temuduga yang akan dimaklumkan kemudian.
Sila lakukan semakan anda melalui pautan yang kami sediakan di bawah:
>> Semakan Panggilan Peperiksaan Bertulis Akauntan W41 Tahun 2012 <<
Di sini juga, suka pihak kami untuk menjemput anda mendaftarkan diri di dalam database pengguna aktif Blog Tips Kerjaya melalui borang pendaftaran ringkas di bawah. Tujuannya adalah untuk memaklumkan kepada anda sebaik sahaja jualan Panduan Khas Peperiksaan Bertulis Akauntan W41 dibuka. Ini bagi mengelakkan anda terlepas peluang membelinya. Panduan ini adalah amat efektif dalam membantu persediaan anda. Namun, tidak dijual untuk jangkamasa yang panjang dan hanya mulai 25 sehingga 31 Julai 2012 ini sahaja.
>> Pendaftaran untuk makluman pantas boleh dibuat melalui post kami sebelum ini.

Leave a Comment

error: Content is protected !!