7 Sebab Utama Calon Gagal Temuduga Di Malaysia

7 sebab gagal temuduga kerja

7 Sebab Utama Calon Gagal Temuduga Di Malaysia

Untuk hadir ke temuduga dan berjaya anda perlu pastikan keseluruhan pakej diri anda memenuhi apa yang pihak majikan perlukan. Berikut disenaraikan 7 sebab utama calon gagal temuduga di Malaysia yang telah dikenalpasti ialah:
1. Pilih jawatan yang tidak sesuai dengan karakter anda.
2. Tidak mengkaji selidik syarikat.
3. Tidak kenalpasti skop kerja bagi jawatan yang ditawarkan.
4. Sambil lewa bermain dalam temuduga.
5. Gagal kenalpasti corak atau pattern __________ .
6. Tidak mengkaji kekuatan lawan yakni __________ .
7. Tampil temuduga dalam keadaan yang __________ .
Disebabkan salah satu atau beberapa sebab yang disebutkan di atas inilah kenapa daripada 500 calon, hanya 5 orang yang berjaya melepasi dan setarusnya diambil bekerja oleh pihak majikan.
Pada kali ini, pihak kami dengan bermurah hati ingin menghadiahkan anda dengan percuma sebuah eBook ringkas bertajuk ‘7 Sebab Utama Calon Gagal Temuduga!‘ yang memperkatakan kesemua sebab-sebab yang disenaraikan di atas dengan sepintas lalu. Sila download melalui pautan di bawah.
Tentu sekali anda tidak mahu melakukan kesalahan-kesalahan yang akan menjejaskan peluang anda ini di dalam temuduga bukan? Bacalah. InsyaAllah ia memberikan sedikit sebanyak manfaat buat anda.
Update : Pemberian eBook ringkas tersebut sudah ditutup. Kepada yang sudah mendapatkannya, semoga ia memberi sedikit kebaikan kepada anda. Terima kasih.

Leave a Comment

error: Content is protected !!