Download Preview Rujukan Penolong Pegawai Penerangan S27

Preview Rujukan Penolong Pegawai Penerangan S27

Download Preview Rujukan Penolong Pegawai Penerangan S27.

Assalamualaikum dan salam hormat daripada kami. Sekali lagi, kami difahamkan bahawasanya pihak SPA akan mengadakan suatu lagi peperiksaan online pada 15 April ini. Peperiksaan online yang akan berlangsung kali ini adalah untuk menapis calon-calon bagi jawatan Penolong Pegawai Penerangan Gred S27.

Penolong Pegawai Penerangan Gred S27 adalah jawatan yang dikategorikan sebagai sokongan kepada Pegawai Penerangan Gred S41. Berkhidmat di Kementerian atau Jabatan kerajaan. Biasanya tugas bagi penjawat jawatan ini ialah melaksanakan aktiviti dan objektif Jabatan, menjalankan tugas-tugas pentadbiran dan kewangan di daerah, menganggotai Jawatankuasa-jawatankuasa Tetap dan ‘Adhoc’ di daerah dan menyediakan laporan-laporan dan analisa-analisa berkaitan dengan isu-isu semasa.
Sekali lagi, pada kali ini kami kongsikan preview copy untuk ‘Rujukan Pantas Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan S27’. Walaubagaimanapun, jika anda bukan calon yang terlibat untuk peperiksaan ini, anda mungkin boleh muaturun rujukan lain yang kami kongsikan pada post lepas yakni ‘Rujukan Pantas Peperiksaan Online Pembantu Tadbir N17‘ ini. Siapa tahu anda dipanggil pula untuk jawatan ini di kemudian hari.
Download Rujukan Pantas Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan S27 melalui pautan di bawah:

>> Preview Rujukan Exam Online Penolong Pegawai Penerangan S27

P/s: Kalau pun ia tidak berguna buat anda (kerana anda bukan calon yang dipanggil), mohon kongsikan post ini kepada orang lain yang lebih memerlukannya. Terima kasih.

Leave a Comment

error: Content is protected !!