Semakan panggilan Peperiksaan Pegawai Hal Ehwal Islam S41 dan S29

http://infotambahan.com/pegawai-hal-ehwal-islam/
Semakan panggilan Peperiksaan Pegawai Hal Ehwal Islam S41 dan S29

Post kali ini pun ringkas juga. Memandangkan ramai yang respon mengatakan mereka tidak dipanggil untuk exam online jawatan yang kami hebahkan sebelum ni (Penolong Pegawai Tadbir N29). Jadi cuba pula semak permohonan anda untuk jawatan Hanya untuk makluman dan semakan bagi jawatan di bawah.

1 – Pegawai Hal Ehwal Islam S41
>> Tarikh Peperiksaan : 06 Disember 2016

2 – Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29
>> Tarikh Peperiksaan : 06 Disember 2016

Adakah anda dipanggil untuk sesi peperiksaan Online untuk jawatan ini? Jika anda tak tahu anda dipanggil atau tidak, boleh terus semak di laman rasmi SPA di pautan-pautan berikut:
>> Semakan panggilan Peperiksaan Pegawai Hal Ehwal Islam S41
atau 
>> Semakan panggilan Peperiksaan Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29
Sedikit info (kalau-kalau anda dipanggil ke exam):
Antara tugas seorang Pegawai Hal Ehwal Islam S41 ialah bertanggungjawab kepada mufti dalam menjalankan kajian penyelidikan dan penyediaan bagi membolehkan mufti mengeluarkan fatwa panduan mengenai keberkesanan sesuatu program yang dirancang. Selain itu, anda juga bertindak sebagai urusetia kepada Jawatankuasa Syariah.
Sementara, seorang Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29 adalah bertanggungjawab kepada Mufti dalam menjalankan penyelidikan atas perkara, masalah atau isu berkaitan dengan aqidah yang ditimbulkan oleh Kerajaan, pertubuhan, orang awam dan juga sebagai urus setia kepada Jawatankuasa Kecil yang ditubuhkan dari semasa ke semasa.
Pengelasan jawatan:
Pegawai Hal Ehwal Islam S41 termasuk di dalam ketegori kumpulan Pengurusan dan Profesional.
Manakala, jawatan Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29 merupakan jawatan yang terletak di bawah kumpulan pelaksana.
Penempatan:

Kedua-dua jawatan ini bakal berkhidmat di Jabatan Perdana Menteri atau Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan atau Melaka atau Pulau Pinang atau Negeri Perlis. Ikutlah dimana rezeki anda kelak.. 🙂

Sudah semak? Anda dipanggil? Jangan risau. Kami ada rujukan untuk anda. Tak kisah anda dipanggil untuk jawatan yang mana satu, sama ada S41 atau S29. Klik pautan di bawah dengan segera:
>> Rujukan Exam Online Pegawai Hal Ehwal Islam S41 dan S29
Salam sukses untuk anda!


Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Leave a Comment

error: Content is protected !!