Rujukan Exam Online Juruaudit W41/W29 Syikin?

Tengah cari rujukan exam online Juruaudit W41/W29? Gagal exam online Juruaudit W41 dan W29 pada 30 April 2021 ini pasti menjad igauan ngeri bagi mereka yang menjadi calon dipanggil. Hari itu jatuh pada hari jumaat depan. Pukul 3:00 petang – 4:00 petang. Jangan terlajak tido!

Info tambahan : Soal Jawab Tentang Pembelian Rujukan Juruaudit W41

Malangnya, peratusan kelulusan adalah rendah. Ini menunjukkan ramai calon tersadai di pantai kehampaan tatkala mengejar cita. Ketika ini, ramai calon exam online untuk memasuki skim perkhidmatan Juruaudit W41 juga bagi Skim perkhidmatan Penolong Juruaudit W29 sedang sibuk menyediakan diri mencari contoh soalan, nota-nota dan tips-tips.

Kami percaya anda menemui post ini kerana anda merupakan calon yang dipanggil. Tapi apa salahnya menyemak sekali lagi nama anda melalui pautan semakan di bawah. Agar anda rasa lebih yakin dan rasa tambah bersemangat mencari bahan rujukan.

Baca: Soalan Daya Menyelesaikan Masalah Pelukis Pelan (Seni Bina) JA19

Jika anda calon Juruaudit W41:

http://e-semakan.spa.gov.my/juruaudit/

Jika anda calon Penolong Juruaudit W29:

http://e-semakan.spa.gov.my/penolong_juruaudit/

Kedua-dua exam ini akan dijalankan serentak. Jadi untuk calon-calon yang layak menduduki kedua-dua exam, anda hanya perlu menduduki satu (1) exam sahaja.

Baca seterusnya : Juruaudit W41 – Panduan Peperiksaan Untuk Calon!

Rujukan exam online Juruaudit W41 & W29

Untuk exam online ni, ko memang bernasib baik. Infokerjaya telah siapkan segala-galanya untuk ko. Bermula daripada nota-nota padat, contoh-contoh soalan, semua seksyen terlibat dia cover. Tinggal beli, baca dan hadam.

Exam Online Juruaudit W41 dan W29

Nak beli? Dah bleh beli. Sebab jualan dah dibuka lagi. Ia hanya mula dijual pada 26 April hingga 29 April sahaja. Cuma dijual selama 4 hari. Anda lambat, memang babai la..

Sila dapatkan melalui butang berikut:

Atau,

Kalau anda rajin membaca, baca penerangan panjang lebar mengenai exam ini di contoh soalan peperiksaan Juruaudit W41.

Tapi sukacita diingatkan, sila jangan bergantung 100% terhadap rujukan ini sahaja. Memanglah rujukan ini boleh dikatakan lengkap dan komprehensif tetapi mempercayai satu-satunya rujukan exam online Juruaudit W41 dan W29 ini dan ia membolehkan anda lulus, adalah syikin. Eh.. Syirik!

Baca juga : Berkredibilitikah Rujukan Peperiksaan Juruaudit W41 Yang Dijual Itu?

Sebaik-baiknya berusaha, berdoa dan bertawakal. Usaha la cari bahan bacaan tambahan lain, tanya rakan-rakan yang pernah duduk exam ni, tanya abang-abang atau akak-akak Juruaudit yang sebenar mengenai skop kerja dia. Pastu jangan lupa solat, doa pada-Nya. Pastu jawab exam. Pastu serahkan keputusan pada yang maha kuasa.

Sekali lagi, anda boleh belu bahan latih tubi ini di laman berikut:

Sehingga itu, salam dan jumpa lagi..

Maklumat tambahan : Soalan Temuduga Penolong Juruaudit W29

Leave a Comment

error: Content is protected !!